Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas volutpat porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin at dui et enim tristique semper egestas a orci. Curabitur consequat eros ut neque ullamcorper, a lobortis ligula gravida. Nunc bibendum lorem quis risus ultrices.

Onze visie

Bij ons kiest u voor toewijding, ervaring en vakkennis. Met een passie voor het vak en een hart voor de klant, begeleiden wij u bij elke transactie. Wij zijn meer dan 20 jaar actief in regio Gent en hebben ondertussen een grondige kennis van de lokale markt verworven. U kan bij ons terecht voor aan- en verkoop, huur en verhuur van een woning, appartement, grond, kantoor of commerciële ruimte. U kan rekenen op onze commerciële slagkracht en zichtbaarheid, op onze sterke juridische kennis en expertise, en op onze persoonlijke en transparante aanpak met zin voor objectiviteit en realiteit. Wij beloven u geen hemel op aarde, maar onderscheiden ons met een eerlijke service die wij op lange termijn kunnen waarborgen. Wij voegen daad bij het woord. 

Zorgeloos verkopen

Door jarenlange ervaring en specialisatie in de verkoop van woonvastgoed beschikken wij over de nodige knowhow om de verkoop van uw eigendom in goede banen te leiden. U kan rekenen op een persoonlijke aanpak, objectief advies en transparantie. Wij zorgen voor:

de juiste vraagprijs voor uw vastgoed
professionele…

Zorgeloos verhuren

Door jarenlange ervaring en specialisatie in de verhuur van woonvastgoed beschikken wij over de nodige knowhow om de verhuur van uw eigendom in goede banen te leiden. U kan rekenen op een totale ontzorging, transparante aanpak en proactieve opvolging. Wij zorgen voor:

de juiste huurprijs voor uw…

Zorgeloos beheer

Alsof het ons eigen bezit was. Zo beheren we uw beleggingseigendom.

Zelf hoeft u er niet naar om te kijken. Vastgoed Debaenst, selecteert nauwgezet de huurder(s), maakt contracten en plaatsbeschrijvingen op, regelt indexaties en zorgt voor een correcte inning en doorstorting van de huurinkomsten. Uiteraard houden we…