Potuit is een uniek en prestigieus renovatie- en nieuwbouwproject aan de stadsrand van Gent, met respect voor de aanwezige geschiedenis en aanplanting. De slimme architectuur van de gebouwen zorgt ervoor dat deze harmonieus samengaan met het kasteelpark en neoclassistische herenhuis uit de 19e eeuw. De appartementen genieten van veel natuurlijk licht en een genereus gevoel van ruimte dankzij de grote ramen, hoge plafonds en ruime terrassen. De inrichting kan worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, daar er steeds verschillende opties voorhanden zijn.

In dit luxueuze en vernieuwende project wordt er groen verwarmd. De energie komt niet van gas of een andere fossiele brandstof maar deze komt rechtstreeks uit de aarde. Het Potuit warmtenet verzekert u winter en zomer van een aangename temperatuur d.m.v. een ingenieus, ondergronds leidingennetwerk en collectieve warmtepompen.

Deze groene oase bevindt zich op fietsafstand van het bruisende centrum van Gent en op wandelafstand van Station Gent Dampoort. Het project is makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid vindt men tal van supermarkten, winkels, scholen,… kortom alle gewenste faciliteiten. Geniet van het tijdelijk verlaagd btw-tarief 6% in plaats van 21%, indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Algemeen

Adres:Antwerpsesteenweg 528-A/001
Sint-amandsberg
Referentie:TK2021317
Vraagprijs:€ 348.000
Type:Benedenwoning
Bewoonbare opp.:91 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:0

Indeling

Slaapkamers:2
Tuin:26 m²

Vergelijkbare panden

Sint-amandsberg
Antwerpsesteenweg 528 A 001

€ 348 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Sint-amandsberg
Antwerpsesteenweg 528 A 001

€ 348 000

Sint-amandsberg
Antwerpsesteenweg 528 A 001

€ 348 000