Residentie Trisara is gelegen te Harelbeke recht tegenover het voetbalstadium en op wandelafstand van het Provinciaal Domein De Gavers. Het appartementencomplex bevindt zich in de nabijheid van scholen, winkels en het station en op een steenworp van alle belangrijke invalswegen (E17).
Residentie Trisara biedt U een ruim aanbod van appartementen met een oppervlakte die varieert tussen de 95 m² en de 140 m² allen voorzien van grote zonneterrassen (tot 50 m²). Elk appartement omvat een mooie ruime lichtrijke woonruimte met open ingerichte keuken en berging. Op de hall komen één of twee mooie slaapkamers uit alsook een gastentoilet en een badkamer met een badkamermeubel en een ruime inloop douche. Onder het gebouw is een afgesloten parkeerruimte, een fietsenstalling en een praktische berging voorzien voor elk appartement.
Trisara staat garant voor een kwalitatieve afwerking en een hedendaagse en tijdloze uitstraling. Bovendien werd maximale aandacht gespendeerd aan geluids-en energienormen (vloerverwarming) om een optimaal wooncomfort te kunnen bieden. De residentie, ingeplant in het groen, op wandelafstand van de Gavers, biedt een oase van rust voor jong en oud. De verkoopprijs van het appartement is exclusief registratierechten en btw.
Zin om hier te wonen? Aarzel niet om al je vragen te richten aan info@ck-management.be!

Algemeen

Adres:Stasegemsesteenweg 44/204
Harelbeke
Referentie:TK2021039
Vraagprijs:€ 218.500
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Bewoonbare opp.:97 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2020
Op verdieping:2

Indeling

Slaapkamers:2

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vergelijkbare panden

Harelbeke
Stasegemsesteenweg 44 204

€ 218 500


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Harelbeke
Stasegemsesteenweg 44 204

€ 218 500

Harelbeke
Stasegemsesteenweg 44 204

€ 218 500