Potuit is een uniek en prestigieus renovatie- en nieuwbouwproject aan de stadsrand van Gent, met respect voor de aanwezige geschiedenis en aanplanting. De slimme architectuur van de gebouwen zorgt ervoor dat deze harmonieus samengaan met het kasteelpark en neoclassistische herenhuis uit de 19e eeuw. De appartementen genieten van veel natuurlijk licht en een genereus gevoel van ruimte dankzij de grote ramen, hoge plafonds en ruime terrassen.

In dit luxueuze en vernieuwende project wordt er groen verwarmd. De energie komt rechtstreeks uit de aarde. Het Potuit warmtenet verzekert u winter en zomer van een aangename temperatuur d.m.v. een ingenieus, ondergronds leidingennetwerk en collectieve warmtepompen.

Deze groene oase bevindt zich op fietsafstand van het bruisende centrum van Gent en op wandelafstand van Station Gent Dampoort. Het project is makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid vindt men tal van supermarkten, winkels, scholen,… kortom alle gewenste faciliteiten. Geniet van het tijdelijk verlaagd btw-tarief 6% in plaats van 21%, indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Dit tweeslaapkamerappartement, gelegen op de 1ste verdieping in de residentie Potagerie, heeft een oppervlakte van 86m² en een ruim terras van 35m².

Algemeen

Adres:Antwerpsesteenweg 528-B/102
Gent
Referentie:TK2022197
Vraagprijs:€ 406.000
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:86 m²
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:1

Indeling

Slaapkamers:2
Tuin:34,83 m²

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Vergelijkbare panden

Gent
Antwerpsesteenweg 528 B 102

€ 406 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Gent
Antwerpsesteenweg 528 B 102

€ 406 000

Gent
Antwerpsesteenweg 528 B 102

€ 406 000