info@vastgoeddebaenst.be
09/221 34 34
Kortrijksesteenweg 457 , 9000 GENT

Onze diensten

Verkoop

Door de jarenlange verkoopservaring en de specialisatie in de verkoop van bewoningsvastgoed (nieuwbouw en bestaand) beschikt Vastgoed Debaenst over alle troeven om de verkoop van uw huis, appartement of villa in goed banen te leiden.

Een eerlijke en correcte aanpak, objectief advies en klantvriendelijkheid zijn immers de sleutel van ons succes.

 

We zorgen voor:

- het opmaken van een aantrekkelijk verkoopdossier

- het nemen van professionele foto's

- het opvragen van alle wettelijk verplichte attesten (bodemattest, energieprestatiecertificaat (epc), keuring    elektriciteit, kadastraal en stedenbouwkundig uittreksel, enz.)

- alle publiciteit (o.a. websites zoals immoweb, zimmo, vlan, hebbes, enz. en geschreven media) inclusief verkoopborden (indien gewenst)

- de regeling van de bezoeken die persoonlijk begeleid worden

- onderhandelingen met kandidaat-kopers- opmaken verkoopovereenkomst en regeling voor u van het financiële aspect

- algemene begeleiding tot aan de notariële akte

 

Neem vrijblijvend contact met ons om de juiste waarde van uw eigendom te bepalen en kennis te maken met onze verzorgde  verkoopsstrategie.

                       

Verhuur

Heeft u één of meerdere eigendommen die u verhuurt, doch heeft u zelf geen tijd voor een stipte en correcte opvolging en u bent alle klachten en beslommeringen beu?

Vastgoed Debaenst biedt u graag haar knowhow aan!

Om uw investering optimaal te laten renderen heeft U er dan ook alle baat bij uw huurpand op een professionele en verantwoorde wijze te laten beheren.

Aarzel niet, bel nu of mail en neem met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Beheer

Alsof het ons eigen bezit was. Zo beheren we uw beleggingseigendom.

Zelf hoeft u er niet naar om te kijken. Vastgoed Debaenst, selecteert nauwgezet de huurder(s), maakt contracten en plaatsbeschrijvingen op, regelt indexaties en zorgt voor een correcte inning en doorstorting van de huurinkomsten.

Uiteraard houden we u wel tot in de details op de hoogte. Ook als er iets fout gaat kunt u op ons rekenen. Bij wanbetaling of andere huurproblemen nemen wij de hele kwestie op ons. Eventuele herstellingen laten we onmiddellijk uitvoeren door mensen die hun vak grondig kennen.

Aarzel niet, bel nu of mail en neem met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.

   

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in